Menu Close

verslag activiteiten

Verslag 2018:

We hebben dit jaar een nieuwe collectie ingekocht. Deze is veel kleiner dan de vorige collectie. Dit hebben we gedaan om het proces eenvoudiger te maken.

We hebben onze website vernieuwd en een andere naam,  waveofgratitude.nl gegeven. We zijn nog steeds vindbaar onder dankbaar.org en gratitudebeads.org.

We hebben lang nagedacht waar we de baten voor in willen zetten en zijn uitgekomen jongeren te enthousiasmeren over Inner Engineering en ze een training te schenken met het idee pay it forward. Heb jij er baat bij gehad, help dan dat iemand anders deze training ook kan doen. IE is een Yoga programma wat heilzaam is voor alle lagen van mens-zijn, lichamelijk, mentaal emotioneel en op energieniveau. Een life-changing programma wat we iedereen op een jonge leeftijd gunnen.

Daarnaast vinden we het belangrijk aandacht te geven aan het behoud van onze planeet. Bomen zijn van cruciaal belang om de aarde in de toekomst leefbaar te houden. Aangezien dit wereldwijd aandacht nodig heeft zetten ons in om Cauvery Calling onder de aandacht te brengen. Dit is een enorm project (84 miljoen mensen zijn voor watervoorziening afhankelijk van de rivier Cauvery). Cauvery Calling krijgt veel aandacht en dient als voorbeeld voor andere gebieden. Dit doen we door de verkoop van cellphoneplugs. Deze plugs maken we van materiaal uit de oude collectie.

In november is het bestuur van samenstelling veranderd.

verslag 2019:

We hebben een deel van onze oude collectie geschonken aan Xenia ( jongeren hospice in Leiden) ter gelegenheid van hun lustrum.

Ivm het enthousiasmeren van jongern om Inner Engineering te gaan doen hebben we 2 video’s laten maken: Touched by Sadhguru

We hebben deel genomen aan het HTC fundrising Chrismas breakfast in Amsterdam.

verslag 2020:

Stichting Jonge Helden heeft het spel ‘ Ons bestaan op een bordje” als gift met dankbaarheid in ontvangst genomen.
We vinden een goede plek voor onze oude collectie dankbaarheidstrengen voor kinderen. We hebben er veel uitgedeeld aan kindercoaches.

Inner Engineering werd gratis toegankelijk gemaakt. We hebben onderzocht hoe we onze baten meer effectief in kunnen zetten.
We hebben in augustus 675 strengen geschonken aan Humanitas in Rotterdam.
We hebben 75 strengen geschonken aan Domus Magnus (verzorgingshuis) in Rotterdam

Verkoop kinderstrengen op de kunstroute van Texel.

Verslag 2021:

We hebben nog ongeveer 100 strengen over om te verkopen.

In 2020 is het idee naar ontstaan om een route te rijden van Utrecht naar Coimbatore. En onderweg samen met kinderen bomen te planten. Onze middelen willen we inzetten voor het kopen van bomen en het verzorgen van voorlichtingsmateriaal. Het mag duidelijk zijn dat deelnemers aan de reis, alle kosten zelf dragen. Gezien de situatie rond Covid kunnen we dit plan nu niet uitvoeren. Eind augustus gaan we actief aan de slag om het plan klaar te maken om uit te rollen.